Elke week een nieuwe challenge!

Artikel

CIRCULAIRE CHALLENGES
Vanaf november 2020 gaan we jou een jaar lang uitdagen om onze Flevolandse voetafdruk te verkleinen. We doen dit met samen met de provincie, gemeenten, bedrijfsleven, onderwijs en graag ook met jou. Iedereen kan een stap zetten. Wij dagen jou uit om impact te maken en de challenge aan te gaan. Elke week is er een nieuwe challenge. Op elke eerste maandag van de week start een nieuwe challenge. De challenges blijven doorlopen en je kunt je altijd aanmelden voor elke challenge. Wil je meedoen? Meld je aan en maak impact!

Circulair Flevoland – #ikdoemeejijook?
48 challenges
1 jaar lang
12 thema’s
Ik doe mee! Jij ook?

Durven dromen – samen energie en grondstoffen besparen en zo onze Flevolandse verkleinen
Challenge: Doe het licht uit! Durf jij je baas aan te spreken?
We trappen de eerste challenge 2 november 2020 af met de oproep aan bedrijven om onnodige verlichting voortaan uit te doen. Denk er eens over na: als alle bedrijven in Flevoland onnodige verlichting uit gaan doen of kiezen voor energiezuinige LED-verlichting dan besparen we binnen een week samen heel veel CO2. Al 10 bedrijven durven de challenge op 2 november aan te gaan. Zij doen mee! Jij ook?

Wat komt er nog aan: er zijn 48 challenges en aan 1 meedoen geeft al impact. Er is voor iedereen wel een challenge die je uitdaagt, maar die ook bij je past.