Onze Duurzame Communities

Pagina

Bezoek onze duurzaamheidscommunities!

Op zoek naar duurzame initiatieven of wilt u inspiratie op doen wat er in uw gemeente allemaal is? Bekijk onze lokale duurzame communities

Duurzaamheidscommunity Almere
www.DuurzaamAlmere.nl geeft een overzicht van duurzame initiatieven in Almere. Ook een duurzaam initiatief? Zet het op de kaart! Volg DuurzaamAlmere.nl via twitter (@duurzaam036) en Facebook.

Duurzaamheidscommunity Dronten
www.DuurzaamDronten.nl geeft een overzicht van duurzame initiatieven in Dronten. Ook een duurzaam initiatief? Zet het op de kaart! Volg DuurzaamDronten.nl via twitter (@duurzaamdronten) en Facebook.

Duurzaamheidscommunity Lelystad
Bij het knooppunt www.duurzaaminlelystad.nl vindt u alle initiatieven op het gebied van schoon vervoer, energie, duurzaam ondernemen, eetbaar, duurzaam bouwen en gebiedsontwikkeling in Lelystad. Ook kunt u terecht in de winkel DuurzaaminLelystad (Stadhuisplein 51) voor meer informatie. Heeft u een duurzaam initiatief voor op de kaart, geef het aan ons door.

Duurzaamheidscommunity Noordoostpolder
Kijk op www.DuurzaamInNoordoostpolder.nl voor tips en adviezen over duurzaamheid.  De website is hét platform voor duurzame initiatieven in de Noordoostpolder. Bij de lancering van de site hadden zich al meer dan 40 initiatieven  aangemeld. Heeft of ken u een duurzaam initiatief? Zet het op de kaart! De site is niet alleen een handige wegwijzer, ook via facebook en twitter (@duurzaamNOP) zijn dagelijks duurzame tips te vinden.

Duurzaamheidscommunity Urk
Bij het knooppunt www.duurzaamurk.nl vindt u alle initiatieven op het gebied van duurzaam bouwen, wonen en leven op Urk. Heeft u een duurzaam initiatief? Zet het op de kaart!

Duurzaam Zeewolde
Bij het knooppunt www.duurzaaminzeewolde.nl vindt u alle initiatieven op het gebied van duurzaam bouwen, wonen en leven in Zeewolde. Heeft u een duurzaam initiatief? Zet het op de kaart!